Interviu cu Peter Nomura

Totul a inceput intr-o zi de vara din 2011, intr-o localitate de langa Orlando, Florida. Una dintre locuitoare, in varsta de 37 de ani, ce suferea de multi ani, din pricina multelor kilograme in plus, a intrat la Peter Nomura, proprietarul unui mic magazin de produse bio si dietetice. Incerca de mai bine de 2 ani sa slabeasca peste 15 kilograme si nu reusea. Credea ca motivul suferintei ei era incontrolabila sa pofta de dulce, care se concretiza in faptul ca tot timpul "rontaia" ceva. Venise sa-i ceara sfatul lui Peter, in magazinul caruia isi facea regulat cumparaturile. Inca nu stia ca se va afla la originea celui mai mare succes de pana acum, in domeniul slabirii.

Fara sa stie, unchiul lui avea sa fie la originea acestui incredibil succes.

Cand femeia i-a explicat problema ei, Peter de origine japoneza, o sfatui imediat sa ia regulat comprimate de dud japonez.  De obicei ii erau furnizate direct din Japonia, tara stramosilor sai. Frunzele acestui arbore sunt celebre in Japonia pentru efectul lor reductor al nivelului de zahar din sange. Unchiul lui, medic naturist la Tokyo ii explicase ca din ce in ce mai multi japonezi mananca "in stil american" si sunt supraponderali. Cand consulta o persoana pentru care nimic nu mai functioneaza si care doreste rezultate rapide, ii prescrie un tratament pe baza de frunze de dud japonez. Astfel datorita unchiului sau, Peter a putut sa-i explice acestei femei in ce fel frunzele de dud japonez ii vor aduce un rezultat, pe care n-a mai reusit niciodata sa-l obtina.

Pe langa reglarea nivelului de zahar din sange si disparitia poftei de dulce si de rontait, frunzele de dud japonez:

1. impiedica organismul sa "depuna" grasimile si fainoasele din alimentatie.

2. tranforma toate tipurile de zaharuri in energie, nu in tesut adipos.

3. expulzeaza din corp grasimea depusa.

4. dizolva zaharurile din stomac.

In aceste conditii, nu este de mirare ca aceasta femeie s-a intors dupa 4 saptamani, cu 17 kg in minus si i-a spus "Peter e un miracol, am slabit 17 kg, desi nu mi-am schimbat cu nimic alimentatia. E drept ca n-am mai simtit nevoia de a rontai tot timpul. Am povestit tuturor prietenelor"


Vestea s-a imprastiat din gura in gura

dud japonezPeter Nomura povesteste ce a urmat: „Am ajuns sa recomand aceste comprimate de dud japonez, multora dintre femeile ce sufereau de exces de greutate (mai ales ca Florida are unul dintre cele mai mari procente de obezi din lume). Toate persoanele, care luau aceste comprimate, slabeau foarte repede. Le ceream sa ia doar 2, inainte de fiecare masa. De fapt, zaharul functioneaza ca un drog pentru creier, aceste comprimate au permis clientelor mele sa isi controleze pofta de dulce si, in acelasi timp, sa elimine grasimile din alimentatie (si e cunoscut ca faptul ca sunt multe grasimi in mancarea locuitorilor din Florida). In sfarsit aceste comprimate permit eliminarea depunerilor de grasime, acumulate in decursul anilor. Rezultatele erau accelerate de disparitia nevoii de a rontai intre mese, desi cerusem acestor persoane sa nu tina regim.


2456 persoane au pierdut kilogramele excedentare

Zvonul, care se propaga, m-a facut sa tin un carnet, pentru a cunoaste numarul exact de persoane care au slabit datorita frunzelor de dud japonez. Foarte repede, am ajuns sa nu mai pot servi comenzile. Asadar, am cerut unui laborator, specializat in produse naturale, sa fabrice aceleasi comprimate din frunze de dud japonez, de buna calitate, special selectionate, de calitate inalta.

Chiar eu am dat numele acestor comprimate, pe care am decis sa le numesc GlucoReduct datorita efectului lor reductor al glucozei din sange. In mai putin de 7 luni, 2456 persoane din oras si din imprejurimi slabisera datorita GlucoReduct, care a devenit rapid prudusul la moda in SUA. Am incheiat un acord cu un lant de distributie continental. Le-am cerut doar ca pretul sa ramana convenabil pentru toti cei care doresc sa slabeasca si ca materia prima utilizata sa fie frunzele de dud japonez.

dud japonez

Numele meu este Alina si sunt consilierul dvs. pe probleme de greutate.

Pentru a va putea recomanda cura GlucoReduct cel mai bine adaptata obiectivului dvs. de greutate

dud japonez

dud japonezVa stam la dispozitie si la numarul de telefon:

021.208.70.77

L-V : 08:00 - 20:00
Sambata : 08:00 - 14:00