dud japonezO compozitie inspirata de traditie

Dudul japonez este o planta arborescenta cu coroana rara care poate atinge inaltimea de pana la 15 m. Tulpina este dreapta si se ramifica de la mica inaltime; are scoarta cenusie-deschisa care se transforma timpuriu in ritidom cenusiu - brun, cu crapaturi largi. Mugurii sunt mici (3 mm), ovoizi.

Frunzele de culoare verde deschis au o forma foarte variata, sunt netede pe fata si usor pubescente pe dos, lungi de 6-18 cm, fie intregi, fie cu 3-5 lobi inegali, cu margini neregulat-serate si nervuri evidente.

Fructul este alcatuit din mai multe fructe false, unite pe un ax, ce devine si el carnos.

Una dintre principalele proprietati ale dudului japonez o constituie actiunea lui hipoglicemianta; de asemenea, noi studii arata ca dudul japonez poate sa franeze si chiar sa faca sa dispara glicozuria.

Frunzele pot fi folosite fara teama de diabetici, deoarece reduc cantitatea de zahar din sange si contin tanin, acid aspartic, arginina, acid folic, acizi organici, beta caroten, substante minerale.

Frunzele de dud japonez reduc valorile glicemiei prin inhibarea si reducerea absorbtiei glucozei, dupa masa, la nivelul intestinului subtire. De asemenea, imbunatateste metabolismul glucidic si promoveaza secretia de insulina de catre pancreas.

dud japonez 

Beneficiile frunzelor de dud japonez sunt multiple:

♦ sunt folosite pentru tratarea starilor de slabiciune de la nivelul corpului, a starilor de ameteala, a anemiei si a incontinentei.

♦ sunt benefice si in tratarea afectiunilor cronice ale tractului digestiv, in imbunatatirea digestiei, stimularea apetitului si a secretiei de acid gastric si in eliminarea constipatiei.

♦ in medicina japoneza sunt folosite pentru purificarea sangelui si combaterea diabetului.

♦ actioneaza stimuland sistemul nervos si tractul digestiv. Are de asemenea un efect pozitiv asupra sistemului respirator si cardiovascular, precum si a sistemului urinar.

 

Este cunoscut faptul ca dupa masa, nivelul glucozei din sange creste, iar atunci cand suntem stresati, epuizati, nu avem mese regulate, glicemia scade si compensam prin consumul de alimente cu un continut inalt de glucide si calorii.


Puterile de slabire GlucoReduct se datoreaza actiunii sale la 4 nivele:

1. diminueaza absorbtia zaharurilor si a amidonului.

2. controleaza nivelul de glucoza din sange: dudul japonez face ca organismul sa utilizeze grasimile pentru a produce energie.

3. diminueaza proportional secretia de insulina, permitand eliminarea grasimii depuse.

4. diminueaza absorbtia intestinala a glucidelor.

dud japonez

Numele meu este Alina si sunt consilierul dvs. pe probleme de greutate.

Pentru a va putea recomanda cura GlucoReduct cel mai bine adaptata obiectivului dvs. de greutate

dud japonez

dud japonezVa stam la dispozitie si la numarul de telefon:

021.208.70.77

L-V : 08:00 - 20:00
Sambata : 08:00 - 14:00